Alimentul care trebuie consumat primul în ziua de Paște, pentru a nu ne face rău

De sărbători, dacă nu avem masa plină de bucate tradiționale, parcă nu ne simțim bine. Iar de Paște, tradiția pare să fie cel mai mare dușman al siluetei.

Foto: arhivă Mesagerul de Sibiu

Cu atâta friptură de miel, drob, pască și cozonaci, toată lumea pare că are o singură preocupare. Să mănânce, scrie Antena 3.

Este extrem de important însă cum mâncăm. Mai exact, în ce ordine consumăm preparatele tradiționale.

”Începem cu ouăle fierte. De obicei ele sunt fierte cam tare și atunci sunt indigeste. Deci un ou, două, mâncate pe stomacul gol, eventual să nu blocăm digestia de la bun început.

Merge și o felie de drob dacă vorbim despre masa de dimineață și apoi, urcând pe durata zilei, încercăm să le separăm. Adică să mâncăm o friptură la prânz, și carnea întâi, atunci când avem cea mai mare putere de digestie, să asociem întotdeauna salată și legume și mai puțin alte tipuri de garnituri.

Continuă AICI:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*