Alianța Dreapta Unită și-a anunțat candidații la Primăria Sibiu și la Consiliul Județean Sibiu

Astăzi a avut loc prima conferință comună de presă a celor trei partide care formează Alianța Dreapta Unită (ADU), USR, PMP și Forța Dreptei.

Foto: Mesagerul de Sibiu

La conferință au participat liderii ocali ai celor trei partide, Ruxandra Cibu Deaconu, USR, Constantin  Șovăială, Forța Dreptei și Radu Scutea, PMP.

În cadrul conferinței au fost anunțați candidații comuni ai alianței la conducerea Primăriei Sibiu, respectiv a Consiliului Județean Sibiu.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Foto: Mesagerul de Sibiu

Ruxandra Cibu Deaconu va candida din partea ADU la funcția de primar al municipiului Sibiu, în vreme ce actualul consilier județean USR Adrian Echert va lupta pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Porivit liderilor sibieni ai ADU, desemnarea cadidaților pentru cele două funcții s-a făcut prin negocieri tripartite, dar, deoarece pentru candidatura la cele două funcțiir au existat două opțiuni diferite, s-a apelat la Comisia Centrală de Aritraj a ADU desemnată la vârful alianței și care a stabilit cei doi candidați.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Urmează ca în perioada următoare să fie definitivate și candidaturile pentru primăriile din județ și pentru Consiliul Local Sibiu și Consiliul Județean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*