Alexandru Chituță le-a vorbit elevilor de la Liceul Tehnologic Avram Iancu despre Crăișorul Munților

Astăzi, cu prilejul deschiderii noului an școlar, Alexandru Constantin Chituță, managerul interimar al Muzeului Național Brukenthal a fost invitat să țină un discurs la Liceul Tehnologic „Avram Iancu” din Sibiu, instituție ce împlinește anul acesta 30 de ani de la primirea numelui Avram Iancu.

Foto: Muzeul Brukenthal

Muzeul Național Brukenthal continuă parteneriatul cu Liceul Tehnologic „Avram Iancu” iar în cadrul anului școlar 2023-2024 se vor organiza diferite evenimente de celebrare a eroului național Avram Iancu cu prilejul împlinirii a 200 de ani de la nașterea acestuia.

Foto: Muzeul Brukenthal

Alexandru Constantin Chituță a declarat: „Am răspuns cu bucurie invitației adresate de conducerea Liceului „Avram Iancu” din Sibiu de a rosti câteva cuvinte cu prilejul deschiderii noului an școlar. Liceul „Avram Iancu” este la aniversare, se împlinesc 30 de ani de la primirea numelui iar împreună vom începe din acest an seria de evenimente dedicate comemorării a 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu ce se vor împlini în anul 2024. Am adus un gând prietenesc liceenilor de a-și trăi anii adolescenței cu bucurie dar și cu conștiință și răspundere!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*