Alexandra Hudea, VICECAMPIOANĂ la 5000 metri seniori!

Atleta medieșeană în vârstă de 17 ani Alexandra Maria Hudea a continuat azi seria evoluțiilor excelente din ultima vreme, terminând a 2-a în finala probei de 5000 de metri la Campionatul Național în Aer Liber Seniori, competiție desfășurată în acest weekend pe Cluj Arena din Cluj Napoca. A bifat un nou record personal, îmbunătățind serios performanța de anul trecut, acel 16:52,11 min. de pe Stadionul de atletism „Nicolae Mărășescu” din Craiova.

(Dan GREAVU)

Alexandra Hudea, alături de antrenorul său Vasile Ibășfălean (foto arhivă: facebook)

Cu dublă legitimare, la CSȘ Mediaș și CSM București, medieșeanca a trecut linia de sosire cu timpul de 16:27,64 minute. Titlul a fost cucerit de Madalina Elena Sîrbu (21 de ani), de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, timp 16:22,10 minute

În cadrul aceleiași probe, medieșeanca Iulia Florina Marginean, care reprezintă CSU Poli Timișoara, a abandonat.

O felicităm pe atleta de aur a Mediașului și îi dorim o prestație deosebită în competițiile internaționale din această vară, prin care să păstreze cu succes municipiul Mediaș pe harta sportului internațional.“, a transmis Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș, acolo unde Hudea este elevă în ultimul an de liceu la profilul de Științe Sociale.

HUDEA, cel mai bun timp personal la 1500 metri!

Reamintim, în cadrul finalelor Campionatului Național în Aer Liber Seniori, ieri, Alexandra Hudea a terminat pe 4 la 1500 metri, stabilind de asemenea un nou record personal!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*