Alertă în Zona Industrială Vest. Un bărbat inconștient, intoxicat cu gaz, scos dintr-un canal

Pompierii militari sibieni au scos un bărbat inconștient, intoxicat cu gaz, dintr-un canal de pe strada Barcelona. Alte trei persoane, care au încercat să-l ajute până la sosirea salvatorilor au avut nevoie, de asemenea, de îngrijiri medicale.

 

În urma unui apel pe numărul unic de urgență 112 care semnala că o persoană care efectua verificări la conducta de gaz are nevoie de îngrijiri medicale, ISU Sibiu a intervenit pe strada Barcelona din municipiul Sibiu cu o autospecială de stingere, două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială CBRN și o autospecială de descarcerare. a locul intervenției a intervenit și un echipaj SAJ.

”La fața locului a fost găsită o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 45 de ani, inconștientă căzută într-un canal. Salvatorii l-au extras din canal și au aplicat de urgență manevrele de resuscitare. Acesta a răspuns manevrelor și a fost transportat de urgență la spital.”, explică Sg. maj. Ștefan Andreea din cadrul ISU Sibiu.

De asemenea, salvatorii au acordat îngrijiri medicale altor 3 persoane. Doi bărbați în vârstă de 36 și 39 de ani au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. Aceștia erau trecători care au încercat să ajute lucrătorii care efectuau verificări să scoată din canal persoana inconștientă.

La fața locului se efectuează în continuare cercetări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*