Air Sensation Festival 2023, unicul eveniment cu baloane cu aer cald din România, revine în august la Ocna Sibiului

A fost anunțată oficial cea de-a treia ediție Air Sensation Festival, unicul eveniment cu baloane cu aer cald din România. Timp de trei zile, în perioada 18 – 20 august 2023, în Zona Industrială Ocna Sibiului, echipe de baloane din România, Ungaria, Olanda, Germania și Franța vor ridica pe cer zeci de baloane cu aer cald, oferind o priveliște magică și experiențe pure la înălțime.

Foto: Air Sensation Festival

Tradiția merge mai departe, iar amatorii de senzații tari vor avea parte, pentru al doilea an consecutiv, de o petrecere la înălțime. Înregistrat oficial în 2022, conceptul The Worlds First Sky Party propune o petrecere sută la sută la înălțime. La înălțimi de 1000 m altitudine, primii 100 de oameni, în 35 de baloane cu aer cald, în timp ce un artist DJ de talie internațională va mixa muzică live dintr-un alt balon participant la zbor. Zborurile SKY PARTY se vor desfășura în fiecare seară a festivalului, înainte de apusul soarelui.

La sol, pe aproximativ 14 hectare de teren vor fi puse la dispoziție, tuturor iubitorilor de adrenalină zona de senzații Air Sensation Festival. Pe toată perioada festivalului vor fi amenajate baruri și vor fi campate rulote cu mâncare. În apropiere va exista un spațiu de camping cu o capacitate de 100 de locuri. Aceasta oferă sursă de curent, apă, lavoare pentru spălat, dușuri outdoor, cabine vestiar și toalete ecologice.

Pentru iubitorii de activități sportive va fi amenajat un teren special de beachvolley precum și Bunjee Jumping din balon.

Nici cei mici nu se vor plictisi. Pe perioada zilei va fi amenajat un loc special de joacă. Tot pentru ei vor fi rezervate ridicările de timp lift, cu unul sau mai multe baloane acorate la sol.

Cu gândul la poveștile lui Jules Vernes și entuziasmul pe care acestea le-au adus cititorilor din întreaga lume, organizatorii inițiază Charity Program 2023. Astfel, pe întreaga perioadă a Air Sensation Hot Baloon Festival, copiii din centrele de plasament aflate pe raza județului Sibiu vor beneficia gratuit de experiența zborului cu balonul. Pentru a îi introduce în magia baloanelor, aceștia vor avea acces la programele de informare special dedicate celor mici (prezentare aeronavă, principiile zborului, prevenția și stingerea incendiilor).

Air Sensation are o experiență de șase ani și este Operator Comercial autorizat de Autoritatea Aeronautică Civilă Română, oferind zboruri comerciale și de agrement cu balonul cu aer cald atât în țară cât și în străinătate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*