Agricultorii și transportatorii își reiau astăzi protestele. Care este traseul aprobat de Comisia de Avizare a Adunărilor Publice

Protestele vor continua la Sibiu. Agricultorii și transportatorii își reiau astăzi protestele și se vor deplasa pe străzi din Sibiu în două „reprize”, înainte de-masă și seara, pentru a nu îngreuna prea tare traficul.

În paralel, începând cu această seară, în Sibiu se va mai desfășura un protest al sibienilor nemulțumiți de măsurile luate de actualul guvern.

Foto: Mesagerul de Sibiu

„Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a aprobat o cerere formulată de 10 persoane fizice, privind organizarea unui protest al fermierilor și transportatorilor din județul Sibiu în perioada 25 – 28 ianuarie 2024.

În contextul în care participanții la protest vor desfășura acțiunea și pe alte drumuri decât cele din Municipiul Sibiu, traseul avizat pentru Sibiu este următorul: În intervalul orar 11:00 – 13:00: intrarea în Municipiul Sibiu dinspre Șura Mică – str. Salzburg – Șos. Alba Iulia – str. Maramureșului – str. Cristian – str. Avrig – str. Argeșului – str. Ghe. Dima – str. Rahovei – ieșirea din Municipiul Sibiu spre Șelimbăr;

În intervalul orar 20:00 – 22:00: intrarea în Municipiul Sibiu dinspre Șelimbăr – b-dul. Vasile Milea – Piața Unirii – str. Andrei Șaguna – Șos. Alba Iulia – zona Aeroport – ieșirea din Municipiul Sibiu spre Șura Mică”, a explicat Mirela Gligore, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Sibiu.

Pentru a afecta într-o cât mai mică măsură traficul, în avizul emis se specifică faptul că pe străzile cu două benzi pe sens, deplasarea participanților se va face doar pe prima bandă, cu respectarea regulilor de circulație și a indicațiilor reprezentanților Poliției și Jandarmeriei, care vor prezenți în teren, nefiind permisă blocarea circulației rutiere și a căilor de acces. De asemenea, nu se permite staționarea participanților pe traseul de deplasare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*