AFT Sibiu și-a expus tehnologiile actuale folosite în cadrul forumului „România Viitorului”

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a participat în această săptămână la evenimentul intitulat „România Viitorului”, organizat de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării la Universitatea Politehnica din București.

Forumul a inclus o expoziție de prezentare a rezultatelor activității de cercetare, dezvoltare și inovare, precum și o sesiune de paneluri și discuții din zona cercetării și antreprenoriatului.
În cadrul expoziției au fost reprezentate și au avut stand-uri institute de cercetare, universități, start-up-uri și firme cu activitate în domeniile cercetării și inovării, realizându-se astfel un schimb de cunoștințe, experiență și practici în vederea dinamizării interacțiunii la nivelul ecosistemelor de inovare românești.
”Standul AFT s-a remarcat prin prezentarea tehnologiilor actuale folosite în cadrul instruirii studenților noștri, ineditul instrumentelor atrăgând numeroși participanți care au avut posibilitatea, ajutați de personalul AFT, să-și testeze abilitățile.
De asemenea, cu această ocazie, a fost lansată platforma colaborativă romaniaviitorului.ro, care are menirea de a facilita transferul de know-how între instituții și mediul privat, de a crea parteneriate eficiente în realizarea de proiecte inovative și de a maximiza rezultatele activităților de cercetare în folosul întregii comunități.”, transmit reprezentanții Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*