Afli totul despre produsele pe care le cumperi din piață, doar scanând codul QR

Scanează, informează-te și bucură-te de prospețimea produselor de vară! De acum, în piețele agroalimentare din Sibiu, poți verifica informații esențiale despre producătorul de la care intenționezi să cumperi, cu ajutorul unui cod QR.

Foto: Facebook Teodor Birț

Inițiativă bine primită

De la numele titularului atestatului de producător, locul de unde provin produsele, legumele și fructele cultivate, valabilitatea atestatului de producător și fotografii/videoclipuri din solarii sau de pe câmp.

Cu un simplu scan vei avea garanția produselor pe care le consumi împreună cu familia!

Pentru noi agrivultorii este forte bun, deoarece oamenii au mai multă încrdere să ia marfă rămânescă, văd de unde este, de unde provine, și ne ajută foarte mult”, spune o producătoare care își vinde produsele în Piața Cibin.

Clienții știu așa, exact, de l cine cumpără, știu ce cumpără. E un lucru foarte bun. Tot timpul noi suntem întrebați de clienți de unde suntem. Dar așa e foarte simplu., mai ales că și oamenii în vârstă sunt în trend cu tehnologia și automat își scanează și văd exact totul”, spune o altă producătoare.

”Sibienii au fost mereu în pas cu timpurile, dar niciodată nu au neglijat calitatea alimentelor pe care le consumă și au fost mereu atenți de la cine cumpără. Atunci când merg într-una din piețele agroalimentare din Sibiu se ghidează după recomandărilor cunoscuților sau aleg producătorul de la care cumpără în funcție de cum arată produsele.

Pentru a le oferi însă informațiile necesare pentru a alege în cunoștință de cauză, de azi înainte pe masa fiecărui producător din piețele sibiene există un cod QR. După ce îl scanează, clienții află informații despre produse și producător. Pot alege astfel ce cumpără și de la cine cumpără.

Consider că, pe lângă faptul că facem un pas înainte în ceea ce înseamnă digitalizare, cel mai important, le oferim clienților posibilitatea de a se informa corect asupra a ceea ce consumă.

E simplu și eficient pentru sibieni: scanează și se informează!”, spune Teodor Birț, directorul SC Piețe Sibiu SA

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*