Adopția la distanță, soluția care poate salva viețile animalelor abandonate

Dacă iubiți câinii și pisicile, însă, din diferite motive nu vă puteți permite să adoptați un prieten patruped acasă, există o soluție: adopția la distanță. Animal Life Sibiu vă oferă această oportunitate. Practic, patrupedul rămâne în adăpost, iar dvs deveniți protectorul lui și contribuiți la asigurarea traiului lui de zi cu zi, până va ajunge la căsuța lui.

Foto: Animal Life Sibiu
„Suntem siguri că deja cunoașteți prea bine acel sentiment de a dori să ajuți un animăluț și de a nu avea aceasta posibilitate.
Motivele sunt bine intemeiate (lipsa de spațiu, lipsa de timp, vecini neînțelegători etc.) dar sentimentul de frustrare și neputință rămâne același.
Daca aveți posiblitatea financiară de a asigura hrana și cele necesare traiului unui animăluț, dar nu aveți modalitatea de a-l lua acasă, vă puteți decide pentru o ADOPȚIE LA DISTANȚĂ. Astfel, deveniți protectorul lui și contribuiți la asigurarea traiului lui de zi cu zi, până va ajunge la căsuța lui”, explică reprezentanții Animal Life Sibiu.
Dacă doriți să deveniți protectorul unui suflet abandonat, care acum se află în grija Animal Life Sibiu, contactați asociația prin mesaj privat pe facebook sau trimiteți un e-mail la: animallife.ro@gmail.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*