Adoptă un prieten patruped la distanță. De la Adăpostul din Dealul Gușteriței

Sunteți iubitori de animale, vă doriți un câine, dar din diverse motive nu îl puteți găzdui acasă? Adopția la distanță a unui câine fără stăpân poate fi o soluție care să vă permită să vă implicați, iar în adăpostul din Dealul Gușteriței sunt mereu suflete de care vă puteți îngriji, chiar și de la depărtare.

Foto: Primăria municipiului Sibiu
Ce înseamnă această adopție la distanță? Adică puteți achita costurile lunare de întreținere, care se ridică la 170 de lei, sumă ce trebuie plătită în avans pe 30 de zile din momentul adopției la distanță. În tot acest timp cățelul rămâne în adăpost, dar îl puteți vizita oricând, pentru că practic, sunteți stăpânul lui. Dacă optați pentru o astfel de variantă vă veți putea alege câinele, la fel ca în cazul adopției clasice. Apoi, totul decurge simplu: va trebui să completați doar o declarație de adopție.
”În acest moment, 15 căței aflați în Adăpostul din Dealul Gușteriței sunt adoptați la distanță. De la începutul anului 55 de câini au fost adoptați și luați din adăpost, iar 15 au fost revendicați.
Dacă adopția la distanță este o soluție potrivită pentru dumneavoastră, apelați 0372743677 sau 0733490897 și veți afla toate informațiile”, spun reprezentanții Primăriei Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*