FOTO: UPDATE: Acum. Patru victime între Șura Mare și Slimnic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 14, între localitățile Șura Mare și Slimnic, județul Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. 

 

FOTO: SAJ Sibiu

În urma impactului au rezultat 4 victime, care urmează a fi evaluate medical.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Din primele cercetări a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Axente Sever, nu ar fi observat la timp autoturismele care circulau în coloană în fața sa, a virat brusc la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din jud. Vâlcea.

Șoferul din Vâlcea și pasagera din autoturismul pe care acesta îl conducea, o femeie în vârstă de 52 de ani, din jud. Vâlcea au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

Echipajele SAJ au acordat asistență medicală de urgență pentru femeia de 52 de ani, care a suferit un traumatism toracic și costal, fiind stabilă, și bărbatului de 46 de ani, cu stare confuzională post accident rutier.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*