Actrița TNRS Cendana Trifan, NOMINALIZATĂ la Gala Premiilor UNITER 2023

NOMINALIZARE importantă pentru Teatrul Național ”Radu Stanca” Sibiu: Actrița Cendana Trifan a fost nominalizată la Gala Premiilor UNITER 2023 la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru rolul Fiica din spectacolul „Mamă” de Marta Barceló, regia Mariana Cămărășan!

Foto: Teatrul Național ”Radu Stanca” Sibiu 
Spectacolul „Mamă” a avut premiera în 26 iunie 2022 și de atunci s-a bucurat de un succes enorm pe scenele din România și din Republica Moldova.
Actriță a Naționalului sibian, Cendana Trifan este licențiată în Arta Actorului, la Facultatea de Teatru, Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, clasa prof. Ion Cojar, și a urmat studii de Masterat „Arta interpretării caracterelor dramatice”, Departamentul de Artă Teatrală, Facultatea de Litere şi Arte, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu.
La Sibiu, publicul o poate urmări în spectacole precum: „Trei surori”, „Moroi”, „Autobahn”, „Steaua fără nume”, „De cealaltă parte a lumii”, „Hedda Gabler”, iar în curând în premiera „Jocul de-a vacanța”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*