Activitate intensă în „Săptămâna Verde” la Șura Culturală Gușterița

Șura Culturală Gușterița a fost plină de copii care au venit aici în cadrul activităților din „Săptămâna Verde” pentru a învăța mai multe despre cântare și industria de altădată a Sibiului.

Foto: Facebook Muzeul cântarelor Hess-Balanța

Copiii de clasa a IV-a de la Școala Octavian Goga din Sibiu au putut afla și vedea aici cum arată cântarele fabricate de fabrica Hess Balanța de-a lungul vremii și au învățat cum funcționează un cântar.

Foto: Facebook Muzeul cântarelor Hess-Balanța

„Săptămâna verde a ajuns și la Muzeul HESS-BALANȚA! Șura Culturală s-a umplut de copiii clasei a IV-a de la Școala Octavian Goga din Sibiu! Elevii au învățat despre istoria fabricii, s-au cântărit cu cântare mai bătrâne decât părinții lor și au descoperit ce este Șura Culturală. Credem că a fost o zi câștigată și binevenită! Mulțumim doamnei profesoare, care a ales să vină pe la noi!” au transmis reprezentanții Șurii Culturale Gușterița.

Foto: Facebook Muzeul cântarelor Hess-Balanța

Elevii de la Școala Octavian Goga nu au fost însă singurii vizitatori ai Șurii Culturale.

Foto: Facebook Șura Culturală Gușterița

Elevii de la Școala din Bîrghiș au trecut și ei pragul Șurii și au avut ocazia de a participa la un atelier din adrul Afterschool-ului social ”Șura dă Aripi”.

Foto: Facebook Șura Culturală Gușterița

 

„Când avem oaspeți se vede cel mai clar că suntem bucuroși să ne amestecăm cu voi cu toți și ne crește inima cat un pepene când putem să fim gazde și să arătăm altor copii cum e la noi la Șura Culturală Gușterița! Bun venit dragi copii din Bîrghiș și mulțumim Cristea Valentina pentru atelierul de arte!” transmit cei de la Șura Culturală Gușterița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*