ACS Mediaș ratează șansa de a se apropia de Gloria Bistrița

ACS Mediaș și-a complicat existența în play-off. A cedat azi, 1-2 (1-1) pe teren propriu, în fața Unirii Ungheni, în ultimul meci din sezonul regulat al seriei a 9-a a Ligii a 3-a. Unirea s-a calificat și ea în ultima fază a competiției, având acum un singur punct în spatele echipei medieșene la finalul sezonului regulat.
(Dan GREAVU)

foto> captura video

Temerile privind o relaxare a jucătorilor medieșeni, care și-au asigurat prezența în play-off încă de săptămâna trecută, s-au adeverit. Elevii lui Mihai Ianc au fost de nerecunoscut, mai ales după ce Cristi Avram a deschis scorul în minutul 5, din penalti. Ambele goluri ale oaspeților au fost marcate de Victoraș Astafei.

ACS Mediaș a început partida în formula: Fabio Blaga, Beni Hanzu, Cristian Avram, Vlad Antonio, Sorin Șerban, Cristian Balgiu, Alexandru Luca, Antonio Dumitru, Mihai Petra, Cătălin Tineiu și Szilard Magyari.

În urma acestui rezultat, ACS Mediaș (34 pct) încheie pe poziția secundă campionatul regulat, dar ratează șansa de a se apropia de Gloria Bistrița (40 pct), care a cedat azi cu 0-2 la CS Universitatea Alba Iulia, calificată și ea în play-off.

Vom reveni cu amănunte

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*