ACS Champions, cu 8 echipe U16 la Sibiu Sands!

Clubul Champions Sibiu se pregătește să-și demonstreze valoarea la Sibiu Sands, în perioada 9-10 iulie 2024, la categoria U16, care contează ca etapă în cadrul Campionatului Național de Volei pe Plajă.

foto: acs champions

„Cu un număr record de 8 echipe înscrise la această categorie, U16, Champions Sibiu arată încă o dată că este un pol incontestabil în dezvoltarea tinerelor talente în voleiul românesc.

Sibiu Sands, care transformă anual Piața Mare din Sibiu într-un teren spectaculos de volei pe plajă, va găzdui în acest an și etapa Campionatului Național de Volei pe Plajă U16. Competiția se va desfășura pe parcursul a două zile intense de meciuri, 9-10 iulie, promițând spectacol și performanțe de excepție.“, transmit reprezentanții clubului sibian.

Clubul Champions Sibiu va fi reprezentat de următoarele echipe:

  • Rădulescu Sarah & Bârdaș Eliza
  • Vasilescu Catalina & Savu Draga
  • Mara Irina & Goia Emma
  • Overduin Pia & Durbacă Mara
  • Muntean Ana & Ivan Roberta
  • Savu Andreea & Popa Ioana
  • Vasilescu Adela & Cârstea Natalia
  • Grădinariu Laura & Stanciu Naomi

foto: ACS ChampionsAntrenorul Sabin Sopa este încrezător în echipele sale, arătând că această competiție va fi un excelent antrenament pentru tinerii sportivi, pregătindu-i pentru viitoarele provocări din cadrul campionatului național. „Fetele noastre au muncit din greu și sunt pregătite să arate ce pot. Sibiu Sands este o oportunitate fantastică pentru a testa abilitățile lor și pentru a se bucura de spiritul competitiv al voleiului pe plajă”, a declarat Sopa.

foto: ACS ChampionsSibiu Sands nu este doar un festival de volei, ci și o platformă de promovare a sportului și a valorilor comunității, transmit reprezentanții ACS Champions. „Mulțumim partenerilor noștri Eco Sport Dome pentru sprijinul continuu și pentru că fac posibil acest eveniment de anvergură.

Publicul este invitat să susțină echipele și să se bucure de spectacolul sportiv oferit de competiția de volei pe plajă.

Vă așteptăm cu drag la Sibiu Sands pentru a trăi împreună emoțiile și bucuria voleiului de performanță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*