Aceste suflete nu sunt niște gunoaie să fie aruncate! Prins când abandona trei câini

Un bărbat din județul Cluj a fost suprins pe camerele de supraveghere ale unei case în timp ce abandona trei câini pe străzile din sat.

Foto: Info Trafic Cluj-Napoca – Facebook

Un individ a aruncat trei căței pe stradă în satul Băgara, comuna Aghireș, pe data de 2 februarie, iar apoi a „luat-o la sănătoasa” cu mașina. Bărbatul probabil credea că va scăpa neobservat, însă ce nu știa el este faptul că fix în locul în care și-a oprit mașina exista o cameră de supraveghere, scrie Monitorul de Cluj.

După ce a verificat filmările de pe camere, o femeie a decis să facă publică această întâmplare și cere ca individul să fie tras la răspundere:

„Poate ne ajutați să îl facem vedetă! Sper că postarea să nu deranjeze, iar în caz contrat vă rog să nu fie cu supărare și să o ștergeți! Stimate domn! Aceste suflete nu sunt niște gunoaie să poată fi aruncate pe unde vrei tu și când vrei tu! Le-ai pus viața în pericol și mai mult de atât știm că ești de la noi din comună! Te asigur că o să regreți amarnic ziua de azi! Distribuiti masiv! Proaspăt abandonați la noi în sat Băgara, comuna Aghires! Rog toți prietenii să distrubuie căci am informația că omul e destul de influent si are mari șanse să scape!”, a scris persoana care a distribuit videoclipul pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*