UPDATE, FOTO: Accident spectaculos pe A1! Mașină proiectată în parapet

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 251, în zona municipiului Sibiu, pe sensul de mers către Deva, s-a produs o coliziune față-spate între un autotren și un autoturism, acesta fiind proiectat în parapet.

 

FOTO: ISU Sibiu 

Potrivit primelor date, o persoană din autoturism a suferit răni grave, fiind transportată la spital.

Banda de urgență și prima bandă sunt oprite, traficul se desfășoară îngreunat pe a doua bandă.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

pompierii au fost solicitați sa intervină pe A1, sensul de mers Sibiu-Seneș, la un accident rutier.

UPDATE ISU Sibiu: La fața locului au fost mobilizate două echipajul SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

Forțele sosite la fața locului au acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 32 de ani, conștientă. Aceasta a fost transportată la spital cu un traumatism cranio-cerebral acut.

UPDATE IPJ Sibiu: Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un ansamblu tir, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Vâlcea a intrat în coliziune cu un autoturism, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, era oprit pe banda 1, proiectându-l în parapetul marginal.

FOTO: IPJ Sibiu 

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului, o sibiancă în vârstă de 32 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În zonă se circulă îngreunat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*