FOTO, UPDATE: Accident rutier grav, cu două microbuze implicate. Trafic blocat

Un accident rutier grav a avut loc în această după-amiaza în municipiul Sibiu. Două microbuze destinate transportului de persoane s-au ciocnit violent în intersecția dintre strada Salzburg cu Calea Șurii Mici, la coborârea spre aeroport.

 

FOTO: ISU Sibiu

În accident sunt implicate două microbuze destinate transportului de persoane.

SAJ intervine cu două echipaje.

Echipajele SAJ și ISU prezente la fața locului acordă asistență medicală de urgență unui număr de aproximativ 10 persoane.

UPDATE: 

ISU: În accident au fost implicate 23 de persoane care au primit îngrijiri medicale. Dintre acestea 4 persoane refuză transportul la spital. Merg la spital în total de 19 persoane (11 femei și 8 bărbați).
Echipajul ATPVM transportă la Spitalul Militar un număr de 8 victime care prezintă traumatisme și escoriații. Echipajele SMURD transportă la UPU Sibiu o femeie și patru bărbați care prezintă traumatisme și contuzii minore. Echipajele SAJ au preluat 6 victime.

SAJ: Trei echipaje SAJ au transportat la spital 6 victime (4 femei și 2 bărbați ),care au suferit traumatisme craniene, toracice, de coloană și de membre superioare și inferioare. Victimele sunt în stare stabilă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*