ACCIDENT pe strada Salzburg. Doi copii și două femei au ajuns la spital

Doi copii, de 2 și 4 ani și două femei au ajuns la spital în această după-amiză, într-un accident petrecut pe strada Salzburg din Sibiu. Evenimentul rurier s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

Foto: Arhiva Mesagerul de Sibiu

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident de circulație produs pe strada Salzburg, din mun. Sibiu.

”Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Monaco, o femeie în vârstă de 23 de ani, din jud. Sibiu, a pătruns în intersecția cu strada Salzburg fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre aeroport de către o femeie în vârstă de 40 de ani, din jud. Timiș”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu, împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

La locul accidentului a ajuns de urgență un echipaj SMURD cu medic care a preluat cei di copii. ”Echipajul SMURD a evaluat medical copiii, ambii fiind transportați la CPU Luther. Un copil de 2 ani, prezenta un traumatism facial, iar celălat copil, în vârstă de 4 ani, acuza dureri abdominale.
Cele două femei au fost evaluate de echipajul SAJ, prezent la fața locului”, a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan, din cadrul ISU Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

În zonă se circulă îngreunat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*