Accident pe centură, cu peste 30 de răniți | FOTO și VIDEO

Un autobuz cu 33 de pasageri s-a răsturnat, în această dimineață, pe autostrada A1, pe breteaua de ieşire spre Aeroportul Internaţional Sibiu.

Răniții au fost transportați la spitalele la Spitalul Judeţean și la Spitalul Militar, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu. La locul accidentului a fost trimis un microbuz de persoane şi opt ambulanţe, potrivit sursei citate.

Traficul rutier este îngreunat la locul accidentului.

Este vorba de un autobuz care făcea curse regulate, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu. „A1, pe breteaua de coborâre spre aeroport, şoferul unui autobuz, cursă regulată pentru o societate, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu glisiera din partea stângă, răsturnându-se în afara părţii carosabile”, a informat IPJ Sibiu.

Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu au dat detalii despre starea răniților. „În urma accidentului rutier din această dimineață, la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au fost aduși 24 de persoane cu vârste între 21 și 55 ani. Pacienții sunt toți conștienți, au suferit contuzii și traumatisme și se află în investigații medicale, pentru stabilirea diagnosticelor complete și pentru a identifica dacă sunt cazuri care necesită internare. Dintre pacienți, în stare mai gravă este o pacientă cu traumatism toracic, care se află în investigații amănunțite, la Computerul Tomograf”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al spitalului.


Imagini: IPJ Sibiu / DRDP Brașov / Daniel Dăbăcan

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*