Accident în Șelimbăr: O șoferiță a izbit o motocicletă condusă de un minor fără permis

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 19:30, pe str. dna Stanca din Șelimbăr,  s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. O conducătoare auto (sibiancă, 29 de ani) la efectuarea unui viraj la stânga de pe această stradă nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat o motocicletă. Imediat după producerea acestui eveniment, persoana care a condus motocicleta a părăsit locul evenimentului rutier, revenind la fața locului după sosirea polițiștilor rutieri din cadrul Biroului Rutier Sibiu.

FOTO: Mesagerul de Sibiu

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că în momentul producerii evenimentului rutier motocicleta era condusă de către un tânăr de 17 ani, domiciliat în Șelimbăr. Tânărul nu poseda permis de conducere, iar motocicleta pe care a condus-o era neînmatriculată.

Având în vedere aspectele constatate, în cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, în urma probatoriului administrat, au reținut ieri, 12 septembrie a.c., pentru 24 de ore, un bărbat din Slimnic cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis. În fapt, la data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 12:30, pe DN 14, în localitatea Șura Mare, bărbatul a fost depistat în trafic conducând autoturismul fără a deține permis de conducere. În cursul zilei acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*