Accident în giratoriul de la Mohu. 5 persoane rănite

Viteza neadaptată la intrarea în giratoriu a fost cauza unui accident soldat cu cinci răniți, care s-a produs în această noapte pe DN1, în giratoriul de la Mohu.

Foto: Arhiva Mesagerul de Sibiu

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un autoaccident produs pe DN 1, la km. 301+100m, în zona localității Mohu.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veștem spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate, la intrarea în sensul giratoriu din zona Parcului Industrial Șelimbăr, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din jud. Neamț, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD și trei echipaje SAJ dintre care unul cu medic.

”5 persoane au primit îngrijiri medicale. Un bărbat de 48 de ani a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la UPU Sibiu, conștient, având o contuzie toracică. Celelalte persoane au fost preluate de echipajele SAJ, a declarat Sg.maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*