UPDATE Accident grav pe Centura Avrigului. Doi tineri, printre care o minoră, au ajuns în spital

UPDATE: Traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 1, pe Centura Avrigului, soldat cu două victime. Acesta este cel de-al treilea accident grav petrecut astăzi pe DN 1, în zona Avrig.

foto: IPJ Sibiu

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cârța, s-ar fi angajat în efectuarea unei depășiri fără să se asigure, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Argeș”, a explicat Elena Walter, din cadrul IPJ Sibiu.

La fața locului sunt mobilizate două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare, una de stingere, una de prima intervenție și două ambulanțe SAJ, una cu medic.

foto: IPJ Sibiu

„Echipajele medicale au evaluat 5 persoane care au fost implicate în accident.
Echipajul SMURD a preluat o tânără de 16 ani care a suferit un traumatism facial. Aceasta va fi transportată la CPU Luther.
Un bărbat în vârstă de aproximativ 22 de ani a fost preluat de echipajul SAJ, a suferit o fractură la picior și va fi transportat la UPU Sibiu. Celelalte trei persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea au refuzat transportul la spital”, a declarat Slt. Andreea Ștefan, din cadrul ISU Sibiu.

foto: IPJ Sibiu

Trafic este blocat.

Acesta este cel de-al treilea accident grav petrecut astăzi pe DN 1. în zona Avrigului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*