UPDATE. Foto-Video. Accident grav la Iacobeni. Un copil de 7 ani este resuscitat de medici. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Pompierii sibieni au fost solicitați să intervină de urgență în localitatea Iacobeni la un accident rutier unde un minor în vârstă de 7 ani a fost lovit de o autoutilitară.

Foto: ISU Sibiu

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SAJ.

Copilul a rămas blocat sub mașină, inconștient. S-au efectuat manevre de descarcerare, iar echipajele medicale au început de urgență manevrele de resuscitare, copilul fiind în stop cardio-respirator.

La fața locului a fost solicitat elicopterul SMURD Tg. Mureș.

Foto: IPJ Sibiu

„În localitatea Iacobeni, pe o stradă secundară, un băiețel în vârstă de 7 ani s-a agățat de bena unei autoutilitare după ce șoferul a descărcat, iar când acesta a manevrat auto cu spatele, copilul s-a dezechilibrat și a căzut, fiind prins sub una dintre roți.

Copilul a fost preluat de echipajele medicale în stare gravă.

Șoferul autoutilitarei este un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Mureș.

Rezultatele testărilor alcooltest și drugtest sunt negative” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Video: ISU Sibiu

UPDATE: „La fața locului a ajuns elicopterul SMURD de la Tg. Mureș însă în ciuda eforturilor făcute de echipajele medicale, băiatul în vârstă de 7 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel medicii de la fața locului au declarat decesul acestuia” au transmis reprezentanții ISU.

„ La nivelul Poliției Orașului Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest tragic eveniment” transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*