Accident cu ATV-ul în Popaca: cel care conducea era băut și nu avea permis. Doi tineri în spital – foto

Noaptea trecută, în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DJ 106D, la intrarea în localitatea Poplaca. Un tânăt băut a intrat cu ATV-ul pe care îl conducea într-un cap de pod. El și unul dintre pasageri au ajuns în spital.

foto: SAJ Sibiu„În timp ce conducea un ATV dinspre Sibiu, la intrarea în Poplaca, un localnic în vârstă de 24 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Pe ATV se aflau conducătorul și doi pasageri, unul în vârstă de 17 ani și unul în vârstă de 32 de ani, tot din Poplaca”, a explicat Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

La locul accidentului au ajuns imediat două echipaj SMURD dintre care unul cu medic și o ambulanță SAJ. „Echipajele medicale au acordat îngrijiri pentru trei bărbați. Echipajul SMURD a preluat un tânăr în vârstă de 17 ani care a suferit un traumatism cranian și o contuzie toracică și l-a transportat la CPU Luther. Un bărbat de 24 de ani a fost preluat de echipajul SAJ, iar cel de-al treilea în vârstă de 32 de ani a refuzat transportul la spital”, a declarat Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

foto: SAJ Sibiu

„Echipajul SAJ a asistat medical un bărbat de 24 de ani care a suferit un TCC acut închis și traumatism de genunchi apoi l-a transportat la UPU Sibiu”, a precizat Vasile Scridon, purtător de cuvânt în cadrul SAJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că cel care conducea nu deține acest drept, iar testarea sa alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

foto: SAJ Sibiu

De asemenea, s-a stabilit că ATV-ul este neînmatriculat.

„În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și vătămare corporală din culpă”, a mai precizat Elena Welter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*