FOTO: Plan roșu de intervenție! Accident cu 5 victime pe autostrada A 1 Sibiu-Deva

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 245 – Centura municipiului Sibiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoutilitare și un ansamblu auto.

 

FOTO: ISU Sibiu

În urma impactului au rezultat 5 victime, ce urmează a fi evaluate medical. Circulația rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers Sibiu-Sebeș.

 Se estimează reluarea traficului după ora 09:00.

UPDATE: ISU Sibiu intervine de urgență pe A1 km 245 la un accident rutier pe sensul de mers Sibiu- Sebeș. La fața locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM și o ambulanță SAJ.

Din primele informații ar fi implicate 8 persoane.

A fost activat Planul Roșu de intervenție.

UPDATE 2:

După sosirea la fața locului s-a constatat ca sunt implicate în accident 9 persoane.

În acest moment toate cele 9 persoane au fost asistate medical toate sunt conștiente.

Două persoane au fost încarcerate, acestea au fost extrase de echipajele de descarcerare este vorba despre un bărbat și o femeie.

Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular.

Un bărbat cu un traumatism grav la picior de aproximativ 40 de ani urmează a fi preluat de elicopterul SMURD.

Două victime au fost preluate de ambulantele SAJ: o femeie de 73 de ani cu traumatism la picior și un bărbat cu traumatism ocular.

Alte 4 victime au fost preluate de ATPVM acestea nu prezintă răni grave, dar sunt transportate la CPU a spitalului militar din Sibiu.

A 9-a victimă, un bărbat, nu are nevoie de îngrijiri medicale, acesta refuză transportul la spital.

UPDATE 3:

Și cea de-a 9 victimă este transportată la spital pentru investigații suplimentare. Are un atac de panică și o stare de rău.

Bilanț final: toate cele 9 victime vor fi transportate la spital. Una de elicopterul SMURD, 4 de către echipajele ISU și 4 de către echipajele SAJ.

UPDATE 4:

Conform polițiștilor, din primele cercetări a rezultat că un ansamblu tir condus pe banda 1 a acroșat o autoutilitară oprită pe banda de urgență, a intrat în coliziune cu parapetul marginal, apoi a fost proiectat într-o autoutilitară condusă pe banda 2, proiectând-o în parapetul median.

În total, au fost transportate la spital 9 persoane, toate conștiente.

Traficul se desfășoară îngreunat, pe banda de urgență.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*