Academia Forțelor Terestre, un pas înainte spre acreditarea studiilor de licență Inginerie și management în domeniul comunicațiilor militare

Comisia Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior s-a aflat la Sibiu, la Academia Forțelor Terestre pentru evaluarea externă, în scopul acreditării, a programului de studii universitare de licență Inginerie și management în domeniul comunicațiilor militare.

Foto: Facebook Academia Forțelor Terestre

„În perioada 19 – 21 februarie 2024, Comisia Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) compusă din prof.univ.dr.ing.ec.habil. Matei Tămășilă (Universitatea Politehnica Timișoara), prof.univ.dr. Angela Repanovici (Universitatea „Transilvania” din Brașov), prof.univ.dr.ing. Eduard Laurențiu Nițu (Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București – Centrul Universitar Pitești) și sd. Ștefănuț-Iulian Buhuș (Academia de Studii Economice din București) s-a aflat în Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu pentru evaluarea externă, în scopul acreditării, a programului de studii universitare de licență Inginerie și management în domeniul comunicațiilor militare.

Foto: Facebook Academia Forțelor Terestre

În cadrul acestei activități, comisia a verificat gradul de îndeplinire a cerințelor normative obligatorii prevăzute în „Metodologia de evaluare externă, standardele, standardele de referință și lista indicatorilor de performanță a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior” aferente Comisiilor de specialitate nr.10 și 11 Științe inginerești” au transmis reprezentanții Academiei Forțelor Terestre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*