„Aburit bine”, a confundat un stâlp cu parcarea

Un nou val de șoferi în neregulă apare pe buletinul zilnic al Poliției. Unul a fost prins fără permis după ce nu a lăsat un pieton să treacă pe trecere, altul era drogat, iar al treilea, de beat ce era, s-a înfipt într-un stâlp.

 

 

 

FOTO: Monitorul de Sibiu

Ieri în jurul orei 18.00, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit un autoturism al cărui șofer a fost surprins neacordând prioritate unui pieton care traversa pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Hermann Oberth și Constituției.

Polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunii prevăzute de articolul 335, aliniatul 2 din Codul penal.

Tot ieri, în jurul orei 21.00, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Metalurgiștilor de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Hunedoara. Testarea șoferului cu aparatul DrugTest a indicat un rezultat pozitiv la substanța THC-5, canabis, hunedoreanul fiind ulterior însoțit la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. S-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Mai târziu, în jurul orei 22.30, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Metalurgiștilor, în apropiere de intersecția cu strada Distribuției, un sibian în vârstă de 47 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp. Evenimentul s-a soldat numai cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, la nivelul  Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*