Absolventă la AFT Sibiu, campioană mondială la World Police and Fire Games

O absolventă a Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu a câștigat titlul de campioană mondială la competiția World Police and Fire Games. Maria Ilona Șocu a venit acasă cu trei medalii de aur și una de argint.

Maria Ilona Șocu, absolventă a Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu în anul 2019, specializarea Management Economico-financiar, a cucerit titlul de campioană mondială în urma participării la competiția World Police and Fire Games, care a strâns la start peste 10.000 de concurenți din aproximativ 70 de țări. Din cele patru probe la care a participat (proba de 100 m, ștafeta 4*100m, 4*400m și proba de 200 m), sportiva a revenit acasă cu trei medalii de aur și una de argint.
Pe timpul studiilor în academie, Ilona a făcut parte din lotul sportiv al instituției, participând la numeroase competiții aplicativ militare și nu numai, la care a reușit, de cele mai multe ori, să ocupe, ca și acum, locul I al podiumului, atât la individual, cât și cu echipa.
În prezent, tânăra își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului de Pregătire Profesională- Inspectoratul Județean de Poliție Brașov.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*