A plecat în toiul nopții de acasă și nu s-a mai întors. Mama și poliția o caută!

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

La data de 25 iunie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în noaptea de 24/25 iunie, fiica sa, GUȘMAN DAMARIS AURORA, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Ațel, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 60 de kg, ochi verzi, păr de culoare gri, lung.

În momentul plecării, minora ar fi purtat pantaloni de culoare gri, tricou de culoare neagră, cu inscripția „BOSA” pe partea din față, încălțăminte sport de culoare albă, cu inscripția „PUMA” și un ghiozdan de culoare neagră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

„Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”, fac apel polițiștii sibieni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*