A luat plasa! Un hoț a fost reținut după ce a furat plase….goale

Un tânăr de 22 de ani este cercetat pentru furt calificat și a fost reținut după ce a spart o mașină pentru a fura mai multe plase care s-au dovedit a fi …goale. Pagubele provocate de el se ridică, însă, la 500 de lei.

Foto: Arhiva Mesagerul de Sibiu

În data de 15 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 22 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tânărul este bănuit că, în cursul zilei de 30 ianuarie a.c., ar fi spart geamul portierei dreapta spate a unui autoturism parcat pe strada Malului, din mun. Sibiu și ar fi sustras un coș în care se aflau mai multe plase goale. Valoarea prejudiciului creat se ridică la suma de 500 de lei.

”În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive”, transmit reprezentanți IPJ Sibiu

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*