A încercat să se sinucidă. Polițiștii l-au convins să renunțe

Un bărbat de 43 de ani din Mediaș a încercat să își pună capăt zilelor, în această după-amiază. Omul a intrat în Olt, iar polițiștii au fost cei care l-au convins să renunțe și să revină la mal.

Foto: ISU Sibiu

AÎn a ceastă după-amiază, prin apel 112, o persoană a sesizat Poliția Orașului Tălmaciu despre faptul că a văzut un bărbat care a intrat în râul Olt, în zona localității Turnu Roșu, cel mai probabil cu intenția de a se sinucide. Oamenii legii au ajuns rapid la locul indicat și l-au convins pe bărbat să renunțe la ideea năstrușnică.

”În mai puțin de 2 minute, polițiștii au ajuns în zonă și l-au observat pe bărbat în mijlocul albiei râului. Convins de polițiști să revină la mal, bărbatul a fost ajutat de colegii noștri să iasă din apă, după care a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital.
Persoana în cauză are 43 de ani și este domiciliată în municipiul Mediaș”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

Foto: IPJ Sibiu

La locul incidentului a ajuns de urgență și un echipaj SMURD, pentru a-i acorda primul ajutor bărbatului care a încercat să se sinucidă.

”Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe raza localității Turnu Roșu pe malul râului Olt, pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat care a intrat în râu.
La sosirea echipajului medical bărbatul era în afara apei, cu un echipaj de poliție sosit la fața locului. Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost transportat la spital conștient și cooperant având o ușoară hipotermie”, explică Sg. Major Andrea Ștefan, din cadrul ISU Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*