A încercat să dispară de sub nasul polițiștilor! Nou camion care transporta ilegal lemn, în Mediaș

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 18,00, în municipiul Mediaș, pe strada Unirii, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au oprit un ansamblu rutier condus de către un sibian în vârstă de 44 de ani, ansamblu încărcat cu material lemnos.

În urma măsurătorilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul transporta cantitatea de 28 de metri cubi de lemn de esență fag, pe avizul de însoțire fiind notată cantitatea de 15 mc de material lemnos de alte esențe.

Date fiind neconformitățile înregistrate, polițiștii medieșeni au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de transport cu orice mijloace al materialului lemnos peste 10 metri cubi fără a deține documente de proveniență.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent în zonă, fiind, de asemenea, confiscat și ansamblul rutier în cauză.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*