A început Festivalul CoBuild 2024. Ce noutăți ale industriei puteți descoperi la Ciugud? (P)

CoBuild a adus împreună producători și furnizori de echipamente de construcții, companii din domeniile transporturi și auto, precum și reprezentanți din sectoare conexe, alături de consultanți în atragerea de fonduri guvernamentale și europene.

foto: CoBuild

Cu toate că evenimentul este doar la a doua ediție, deja se bucură de încrederea industriei de construcții. Ca urmare, numărul expozanților și suprafața târgului au crescut exponențial față de anul trecut. Sunt aproape 100 de expozanți pe terenul de 10 hectare care găzduiește festivalul CoBuild.

CoBuild este alcătuit din 4 mari zone de interes, care se adresează oricărui tip de vizitator, fie că vorbim despre antreprenori, constructori, operatori de utilaje sau chiar familii însoțite de copii. Indiferent de scopul vizitei, organizatorii CoBuild vă asigură că veți avea parte de experiențe inedite și clipe de neuitat!

foto: CoBuild

Harta CoBuild 2024:

1. Zona Expo este formată din spațiile unde expozanții CoBuild își etalează cele mai noi utilaje, echipamente, produse conexe și tehnologii. În Zona Expo, vă așteaptă noutăți din industria construcțiilor și nu numai.

2. Zona Demo este locul unde puteți testa cele mai noi echipamente de construcții și tehnologii de ghidare a utilajelor. Gândiți-vă la Zona Demo ca la un loc de joacă pentru cei mari.

3. Zona Kids & Family li se adresează copiilor și familiilor, deopotrivă. Aici, cei mici se pot juca în voie și se vor bucura de activități distractive. Practic, Zona Kids & Family este un spațiu de joacă universal.

4. Zona Food & Drinks este destinată repausului și bunei dispoziții. Mâncare pe alese, deserturi și băuturi, toate fac parte din meniul CoBuild. Oferta este variată și satisface orice gurmand.

Festivalul CoBuild este, totodată, un eveniment dedicat inovației. Vedeți în ce direcție se îndreaptă industria de construcții, aflați noutățile din sectorul utilajelor electrice, testați ultimele echipamente lansate pe piață și descoperiți cele mai noi sisteme de ghidare și de automatizare a utilajelor de construcții.

Așa că, nu mai stați pe gânduri și veniți mâine și poimâine la CoBuild, un târg de tip festival care vă ajută să fiți la curent cu tot ce mișcă în industrie!

CoBuild este organizat de publicația Mașini și Utilaje, asociația 11even și agenția de marketing Avanti. CoBuild este un eveniment susținut de Primăria Ciugud, Consiliul Județean Alba și Societatea de Transport Public Alba.

  • Acces: Gratuit, pe bază de înscriere
  • Înscriere eveniment: www.cobuild.ro/bilete
  • Program eveniment: Joi – sâmbătă, 10:00 – 18:00
  • Adresă: Comuna Ciugud, județul Alba
  • Contact: Oana Patache, sales manager, 0728 851 100, oana.patache@cobuild.ro

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*