A ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit într-un autoturism care ieșise în decor înaintea lui. Isprava unui șofer de 67 de ani

Iarna a început deja să facă ravagii în rândul șoferilor. Un bărbat de 67 de ani a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit într-un autoturism care a ieșit în decor înaintea lui, O femeie a ajuns în spital.

Foto: Arhivă

Accidentul s-a produs în această seară, pe DJ 106, în Dealul Dăii.

”Din primele cercetări a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cornățel spre Sibiu, pe un sector de drum în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un sibian în vârstă de 67 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care ieșise în decor cu câteva minute în urmă”, a explicat Elena Welter, din cadrl IPJ Sibiu.
O pasageră din autoturismul condus de către sibian, o femeie în vârstă de 73 de ani, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital.

Șoferul primului autoturism ieșit în afara carosabilului nu a suferit vătămări corporale fiind în afara mașinii în momentul producerii celui de-al doilea eveniment.

În zonă se circulă îngreunat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*