UPDATE: A fugit din UPU! Poliția și soția îl caută

Poliţiştii sibieni caută un bărbat de 73 de ani, care a plecat voluntar de la Unitatea Primiri Urgențe a S.C.J. Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a reveni la domiciliu. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.


Astăzi, în jurul orei 14:00, o femeie a sesizat în scris Serviciul Investigații Criminale Sibiu – Compartimentul Urmăriri cu privire la faptul că soțul său, DOBRĂ IOSIF, în vârstă de 73 de ani, domiciliat fără forme legale în Slimnic, a plecat din incinta Spitalului Clinic Județean Sibiu – Unitatea Primiri Urgențe într-o direcție necunoscută fără a reveni la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 65 de kg, constituția slabă, ten alb, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui.

La data plecării purta o bluză multicoloră cu dungi, vestă neagră din material textil, maiou alb, pantalon negru din material tercot, șosete negre și sandale maro.

Semne particulare: prezintă pete de culoare roșie la nivelul pomeților și nasului, iar degetele mâinilor sunt deformate, suferind de poliartrită.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

UPDATE: Bărbatul a fost găsit de către familie în zona centrală a orașului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*