A fugit din arest la domiciliu, s-a dus la magazin și s-a dezbrăcat în fața clienților

La data de 26 iunie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Poplaca, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evadare, respectiv ultraj contra bunelor moravuri.

Foto: Arhivă

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada 17 – 24 iunie a.c., aflat sub măsura arestului la domiciliu, bărbatul ar fi părăsit de trei ori locuința unde era obligat să execute măsura, în timpul unui astfel de incident deplasându-se într-un magazin din localitatea de domiciliu, unde s-ar fi dezbrăcat în fața clienților.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Referitor la măsura arestului a domiciliu, aceasta a fost dispusă la data de 13 iunie, în cadrul unui dosar penal în care bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce, la data de 10 iunie a.c., în jurul orei 12.30, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Poplaca, sub influența alcoolului și pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, l-ar fi lovit cu un obiect contondent, o bâtă, pe un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Vâlcea.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*