Lucrări de modernizare finalizate la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Mediaș

A fost semnat procesul verbal la finalizarea lucrărilor de modernizare a Centrului Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) Mediaș. De astăzi, aproape 140 de copii cu deficiențe mintale și locomotorii au condiții mai bune de învățare și recuperare medicală, informează Consiliul Județean Sibiu, printr-un comunicat de presă.

FOTO: Consiliul Județean Sibiu

Copiii provin din Mediaș, dar și din localități învecinate, precum Copșa Mică, Valea Viilor, Agârbiciu, Târnava, Brateiu sau Nemșa.

Prin fondurile europene nerambursabile pe care Consiliul Județean Sibiu le-a obținut din Programul Operațional Regional 2014 – 2020, a fost reabilitată întreaga clădire și au fost amenajate cabinete de terapie și recuperare medicală. Numărul sălilor de clasă a crescut, ajungând la 12.
În cadrul aceleiași investiții, au fost achiziționate calculatoare, imprimante, table interactive și mobilier școlar, valoarea acestora fiind de 340 mii lei.
„Atât pentru elevii CSEI Mediaș, cât și pentru cei din comunitate, am pregătit un nou proiect: amenajarea unui teren de sport multifuncțional, pentru care, acum, se realizează documentația tehnică”, transmite Consiliul Județean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*