A fost prins șoferul care a accidentat un biciclist într-un sens giratoriu! Din ce cauză a fugit după accident

În cursul zilei de 3 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Sibiu l-au identificat pe conducătorul autoturismului implicat în accidentul produs la data de 2 august, în jurul orei 14,00, în municipiul Sibiu, în sensul giratoriu de la intersecția străzii Fabricii cu strada Hermann Oberth.

FOTO: arhivă Mesagerul de Sibiu

Din cercetările efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism, un bărbat nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de deplasare și a acroșat o bicicletă condusă de către un sibian în vârstă de 24 de ani, șoferul părăsind locul imediat după producerea accidentului.

Biciclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Ca urmare a investigațiilor desfășurate de către polițiștii rutieri, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui sibian în vârstă de 42 de ani, al cărui drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, cercetările penale continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, respectiv conducere având acest drept suspendat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*