A fost lansată aplicația pentru mobil ITO 2018

Organizatorii Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși – Sibiu 2018 au lansat aplicația ITO 2018, care îi va ajuta pe cei interesați de eveniment să aibă acces la informații în timp real.

Lansarea a avut loc cu șapte zile înainte de festivitatea de deschidere a evenimentului.

Aplicația ITO 2018 pentru Android, iOS (în curând) și web (aplicație web progresivă) oferă într-un format dinamic și optimizat informații și conținut multimedia despre Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși de la Sibiu, din 6-9 septembrie.

Aplicația este nativă 100% pentru Android și iOS, iar varianta aplicației web-progresivă (www.ito2018.mobi) este compatibilă cu toate sistemele de operare. Aceasta se actualizează în timp real, astfel utilizatorul este conectat 24/24 ore la tot programul evenimentului și la toate informațiile relevante. Aplicația este un mijloc modern și facil de informare pentru toți cei care doresc să fie conectați cu acest eveniment.

Dacă ești înscris ca participant sau voluntar la ITO 2018 trebuie doar să alegi să îți faci un cont în aplicație! Te poți înregistra cu datele tale, nume și prenume, telefon, e-mail și o parolă sau direct cu contul de Facebook și ai o mulțime de BENEFICII:

  • te „conectezi” live cu întreg evenimentul;
  • găsești toată informația de care ai nevoie despre tot ceea ce presupune participarea sau implicarea ta în eveniment;
  • ai acces la un meniu dedicat participanților și voluntarilor: Program; SHARE!; Versuri; Messenger; Profil și altele;
  • te vei bucura în timp real de toate notificările (browser și SMS) trimise de organizatori;
  • te poți împrieteni cu oricare din participanții, voluntarii sau chiar cu organizatorii ITO 2018;
  • în plus, vei avea parte de anumite surprize, concursuri și provocări ITO 2018.

De unde putem descărca aplicația?

Google Play: căutând ITO 2018;
App Store: căutând ITO 2018;
Accesând ito2018.mobi. Permite aplicației ITO 2018 să îți trimită notificări web și SMS și nu uita să „instalezi” (din browser) direct pe ecranul „acasă” al dispozitivului tău aplicația web-progresivă ITO 2018… Nu te gândi la spațiul tău din telefon! Dimensiunea aplicației web-progresivă este „zero”.

Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși de la Sibiu va marca începutul toamnei anului 2018, fiind un eveniment cu caracter național și internațional, ce va reuni în frumoasa cetate transilvană un număr de peste 3.000 de tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. În cele patru zile ale evenimentului sunt așteptați la Sibiu tineri ortodocși din toate regiunile României, dar și din numeroase alte țări, dintre care amintim Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Germania, Franța, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Turcia, India și altele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*