A.F.C. Hermannstadt învingătoare în eLiga1

A.F.C Hermannstadt și neXtPlease! Gaming anunță că FCH a obținut locul 1 în competiția eLiga 1 de FIFA 20! Acest lucru a fost posibil prin prestația de excepție a gamerului Alexandru “Andu” Radulescu, care a reușit să câștige turneul sub culorile AFC Hermannstadt cu 10 victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere.  Competiția a fost organizată de Liga Profesionistă de Fotbal cu un scop caritabil.

,,Îl felicit pe această cale pe  Alexandru ”Andu” Rădulescu, că ne-a oferit un plus de imagine prin talentul său! Ne-am bucura să ni se adauge câte un punct (măcar) din cele câștigate de Andu la FIFA 20 în clasamentul la zi din Liga 1! Andu este un jucător de FIFA redutabil, de nivel european. Abia aștept să îl cunosc personal pe Andu și cu siguranță și publicul din Sibiu gândește la fel. Am primit foarte multe felicitări, începând cu reprezentanții LPF și conducători de cluburi  din Liga 1 și suporteri ai F.C. Hermannstadt. Suntem mândri că l-am ales pe Alexandru ”Andu” Rădulescu și că a acceptat să ne reprezinte în eLiga1, o competiție nouă și foarte frumoasă. Sperăm ca această competiție să nu fie doar o întrecere din criză”, a declarat Iuliu Mureșan, președintele A.F.C. Hermannstadt.

,,Jocul de FIFA este destul de popular în România și sunt convins că va crește în vizibilitate. Eu sunt la început și sper ca prin activitatea mea să pot atrage noi talente în acest joc. Tot ce ai nevoie este o consolă și multă voință. Sunt onorat să fac parte din familia Hermannstadt. Am fost foarte, foarte bucuros când am aflat despre interesul celor de la A.F.C.Hermannstadt pentru mine. Sibiul este un oraș mare și frumos și sper să ajung acolo după ce trece pandemia. Știu că echipa de fotbal este foarte susținută de un public minunat acolo, pe un stadion nou. Sper ca această susținere să rămână, iar oamenii să meargă în număr mare la stadion, după ce acest lucru li se va permite. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susținere! Eu voi rămâne cu FCH în inimă! Sper ca fanii FCH să se gândească la mine ca fiind unul de al lor! Mulțumesc celor de la neXtPlease că au făcut posibilă această colaborare și sper ca pe viitor să mai pot reprezenta familia F.C. Hermannstadt. Hai, Sibiu!”, a declarat Alexandru Rădulescu, gamerul profesionist al FCH în eLiga1.

Alexandru ”Andu” Rădulescu are 21 de ani și este student la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport. A jucat fotbal 12 ani la Steaua București, la nivel de copii și juniori, alături de care a fost vicecampion national. Ca și gamer profesionist, Andu a reușit să ajungă de 10 ori în top 100 mondial la Weekend league – FIFA 20 și pe locul 1 pe platforma X-Box la FIFA 20.

A.F.C. Hermannstadt îi transmite și pe această cale felicitări și mulțumiri gamerului Alexandru Rădulescu pentru performanța îndeplinită sub culorile clubului!

„De asemenea, mulțumim partenerilor de la neXtPlease! Gaming pentru suport. Împreună am demonstrat că Sibiul are fotbal și pe PlayStation!”, arată organizatorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*