A exploatat sexual o tânără timp de 2 ani! – FOTO

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au făcut ieri trei percheziții domiciliare, în județul Sibiu, într-o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Un bărbat a fost reținut.

FOTO: IPJ Sibiu

Din materialul probator a rezultat că, în perioada 2022 –2024, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Sibiu, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către o femeie, de 22 de ani, din municipiul Sibiu, solicitându-i acesteia sumele de bani obținute în urma întreținerii de raporturi sexuale cu diverse persoane.

În urma perchezițiilor efectuate în municipiul Sibiu, orașul Tălmaciu și localitatea Șelimbăr, au fost ridicate mai multe mijloace de probă care urmează a fi analizate de către anchetatori.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*