A doua licitație pentru locuri de veci din Cimitirul Municipal

Cimitirul Municipal Sibiu organizează o nouă licitație pentru locuri de veci. La prima licitație, organizată în luna septembrie, au fost scoase la licitație cele 430 de locuri disponibile, dintre care s-au adjudecat doar 15 locuri în această primă procedură.

Astfel, cele 415 locuri rămase neconcesionate sunt din nou scoase la licitație de către Serviciul Public de Administrare a Cimitirului Municipal. Acestea sunt situate pe terenurile vacante de la intrarea principală în Cimitir, de o parte și de alta a aleii principale.

Un număr de 178 de loturi sunt formate din două locuri de mormânt alăturate, iar 59 de loturi sunt formate dintr-un singur loc de mormânt.

Primul pas care trebuie făcut de cei interesați este să intre în posesia unui exemplar al documentației de atribuire. Acesta costă 300 de lei și poate fi ridicată de la casieria instituției (Str. Calea Dumbrăvii nr. 155) de luni până vineri, între orele 8:00 – 14:00.

După achitarea taxelor, ofertele se pot depune în plic închis până în 29 noiembrie (ora 12.00). Prețul de pornire al licitației este cuprins între 5.000 și 10.000 de lei, în funcție de poziția locului licitat.

Deschiderea publică a ofertelor va avea loc în 12.12.2022, la ora 13.00, la sediul serviciului public amintit.

Mai multe informații despre procedura de licitație se găsesc aici: https://icks.ro/4rm1

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*