A devenit deja un fenomen în weekend. Abundență de șoferi rupți de beți sau drogați pe drumurile sibiene

În perioada 25 – 27 august, polițiștii sibieni au continuat acțiunile specifice pe linia prevenirii și combaterii nerespectării normelor rutiere pe drumurile publice.

Foto: Arhivă

Au fost constatate 30 de infracțiuni la regimul circulației, au fost reținute 37 de permise de conducere, au fost retrase 24 de certificate de înmatriculare și s-au aplicat 640 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 168.000 de lei.

La data de 25 august a.c., în jurul orei 00,30, în municipiul Sibiu, pe Calea Șurii Mari, în timp ce conducea un ansamblu rutier, destinat transportului de material lemnos, dinspre DN 14 spre strada Lungă, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Gura Râului, a pătruns pe contrasens și a acroșat un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Șura Mare.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a șoferului care a produs tamponarea a indicat un rezultat de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 25 august a.c., în jurul orei 06,30, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe strada Revoluției, pe un sector de drum cu acces interzis.

La volan a fost identificat un sibian în vârstă de 27 de ani, în urma verificărilor efectuate rezultând faptul că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 26 august a.c., în jurul orei 01,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Valea Aurie de către un sibian în vârstă de 31 de ani.

Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 26 august a.c., în jurul orei 03,00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Sibiului de către un tânăr în vârstă de 19 ani, din Mihăileni.

Testarea celui aflat la volan cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la amfetamină, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, polițiștii rutieri medieșeni au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 26 august a.c., în jurul orei 16,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Henri Coandă de către un sibian în vârstă de 45 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii sibieni au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 05,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe Bulevardul Mihai Viteazu de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Avrig.

Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 04,30, în Miercurea Sibiului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un localnic în vârstă de 58 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La nivelul  Poliției Orașului Miercurea Sibiului  s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 08,00, în Cisnădie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Târgului de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Ocna Sibiului.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La nivelul  Poliției Orașului Cisnădie  s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 17,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Henri Coandă de către un localnic în vârstă de 23 de ani.

Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la cannabis, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 21,30, în Rășinari, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106A de către un localnic în vârstă de 65 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La nivelul  Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*