A avut un cârcel la volan și în scurt timp a aflat că are cancer

O femeie a aflat care a mers la medic pentru că avea cârcei la picioare a aflat că are cancer în fază terminală și că mai are un an de trăit.

Foto: Captură lancs.live

Louise Chambers se afla în vacanță împreună cu familia când a simțit că ceva nu este în regulă. În timp ce conducea, ea a simțit un cârcel dureros la piciorul stâng.

După acest incident, femeia a mers la medic pentru a-și face analizele. Medicii i-au spus că are cancer în fază terminală și ca mai are maxim un an de trăit.

Pacienta din Preston, Regatul Unit, a povestit că își simțea priciorul „greu” pe ambreiaj și inițial a crezut că avea un simplu cârcel mai dureros. În urma analizelor, femeia în vârstă de 43 de ani a aflat că are o tumoare cerebrală.

Ea a primit vestea devastatoare la sfârșitul lunii februarie, după o vacanță pe care a avut-o împreună cu familia. Pentru că s-a simțit rău, femeia s-a întors cu o zi mai devreme din concediu și s-a dus la medic pentru investigații.

„Mi-au spus că nu a fost un mini accident vascular cerebral, ci că am avut o tumoare pe creier. Mi-au spus că este unul dintre cele mai grave tipuri de tumori pe care le poți avea, deoarece este cancer în fază terminală și mi-au spus că mai am până la 12 luni de trăit. Asta a fost tot. Au spus că nu se mai poate face nimic cu adevărat pentru mine”, a povestit ea, pentru pentru LancsLive, citat de Știrile PRO TV.

Pacienta este inoperabilă, iar din această cauză medicii au estimat că mai are maxim un an de trăit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*