90 de brand-uri din nouă ţări, prezente la Expo Plast Sibiu

Cele mai recente materiale şi tehnologii din industria prelucrării maselor plastice vor fi prezentate la Expo Plast, o expoziţie internaţională de profil ce se va desfăşura la Sibiu în perioada 18-21 septembrie, la eveniment urmând să participe peste 90 de brand-uri din nouă ţări.

Expo Plast este singurul eveniment din România dedicat industriei maselor plastice şi a ajuns la cea de-a şasea ediţie.

Cele mai recente materiale şi tehnologii din industria prelucrării maselor plastice vor fi prezentate de companii din Austria, Cehia, Grecia, Italia, Portugalia, Romania, Serbia, Turcia şi Ungaria.

În premieră la un târg în România, la sala Redal Expo din Sibiu, 16 maşini şi roboți vor face demonstraţii live timp de patru zile.

„Maşini de injecţie hibride şi hidraulice, sisteme de roboţi, soluţii de administrare a producţiei prin implementarea conceptului Industrie 4.0, sisteme de răcire, game pentru regenerarea materialelor plastice cu procent ridicat de imprimare, contaminare şi umiditate, sisteme de prindere, echipamente pentru reciclare, matriţe şi materii prime, sunt doar o mică parte din ceea ce vizitatorii pot vedea la cea de-a şasea ediţie Expo Plast”, anunță organizatorii.

La eveniment vor avea loc conferinţe şi seminarii susţinute de specialişti din România şi de peste hotare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*