9 pentru Primărie. Tu pe cine ai alege?

Candidaturile a 9 persoane au fost admise de Biroul Electoral Municipal (BEM) Sibiu pentru funcția de primar al Municipiului Sibiu la alegerile locale din 9 iunie. Printre candidați se regăsesc nume noi, dar și primarul în funcție, Astrid Fodor.  Judecătorii au emis deciziile favorabile și pentru listele de candidați pentru Consiliul Local Sibiu depuse de 9 formațiuni politice și alianțe.

foto: Arhivă

Astrid Fodor (FDGR), Adrian Cosmin Bibu (PNL), Florian Gheorghe Giubega (PSD), Ruxandra Cibu-Deaconu (ADU), Lucian Găvozdea (independent), Cristian Marinescu (PP), Ioan-Ștefan Zară (PER), Sebastian-Ilie Suciu (AUR), Ciprian Faraon (PUSL) sunt cei nouă candidați care vor încerca să adune cât mai multe voturi la alegerile din 9 iunie.

Dacă Astrid Fodor, actualul primar al municipiului Sibiu este deja extrem de cunoscută în rândul sibienilor, există și  nume care se regăsesc pentru prima dată pe o listă de candidați, cum ar fi cel al lui Florian Giubega, propunerea PSD Sibiu pentru Primărie.

Partidul Dianei Șoșoacă (SOS), a propus doar o listă de candidați pentru Consiliul Local, formată din doar patru persoane.

După finalizarea depunerii candidaturilor, este pervăzută perioadă pentru formularea de contestaţii, urmând ca în data de 7 mai să se stabilească rămânerea definitivă a candidaturilor la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*