500 copii cu malformaţii cardiace congenitale salvați de Fundația Polisano. Cum puteți ajuta?

Din 2015, Fundaţia Polisano a sprijinit peste 500 copii cu malformaţii cardiace congenitale să beneficieze de intervenţii chirurgicale care le-au salvat viaţa. Majoritatea operaţiilor au fost realizate cu ajutorul unor echipe medicale înalt calificate, benevole, din Anglia, Germania şi Suedia.

foto: Fundația Polisano facebook


„Ne implicăm în sănătatea comunităţii noastre prin proiecte de tratament, prevenţie şi informare, educaţie pentru sănătate, dar şi dotarea spitalelor din România. Un loc important în preocupările noastre îl au copiii cu malformaţii cardiace, pe care îi ajutăm la diagnostic şi tratament cu sprijinul unor echipe medicale internationale partenere. Prin acest proiect, echipe din Anglia, Suedia şi Germania vin în România de câteva ori pe an pentru a trata copii cu boli cardiace grave din toată ţara”, transmit reprezentanții Fundației Polisano. 


Realizările Fundației Polisano din 2015 până în prezent numără 500 de copii cu malformații congenitale operați, 25 misiuni internaționale în ultimii 9 ani și 50 cadre medicale specializate participante.

Puteți susține și dumneavoastră eforturile Fundației Polisano întrând pe https://fundatiapolisano.ro/ sectiunea Cum ajut? 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*