3 moduri de a-i surprinde pe cei dragi de Crăciun cu brânzeturi maturate Torockoi (P)

În Colțești, județul Alba, la Fabrica de Produse Lactate Torockoi, se prepară zilnic sute de kilograme de branzeturi maturate și produse lactate de calitate superioară, numai bune de pus pe masa de Crăciun.

Pentru că luna Decembrie e cea mai frumoasă perioadă din an și pentru că magia sărbătorilor își face tot mai tare simțită prezența, maiștrii în meșteșugul brânzei de la Fabrica Torockoi au pregătit câteva idei de cosuri cadou perfecte pentru iubitorii de branzeturi maturate Torockoi.

De ce sunt branzeturi maturate și produse lactate Torockoi atât de apreciate?

Laptele de vacă românesc din care sunt pregătite produsele lactate Torockoi este secretul care stă la baza gustului autentic acestor lactate. Acesta este colectat doar de la fermierii locali din Depresiunea Trascăului, care își cresc animale în natură, la poalele munților.

Aroma lui proaspătă se poate regăsi în toate branzeturile maturate premium Torockoi, în branzeturile maturate cu condimente sau în brânzeturile extra-maturate. Mai mult, de aromele de flori sălbatice, plante medicinale și iarbă proaspătă din laptele de vacă orice iubitor de brânzeturi se poate bucură și în restul produselor Torockoi, precum smântâna adevărată, untul de casă, brânza de burduf, cremele tartinabile, telemeaua sau cașcavalul.

3 idei de coșuri cadou cu brânzeturi maturate Torockoi

Pentru că suntem în luna cadourilor și dorim să îi surprindem mereu pe cei dragi cu ceva bun și sănătos, pentru acest an echipa Fabricii de Lactate Torockoi ne propune să cei apropiați nouă cu un coș cadou cu branzeturi maturate și produse lactate de calitate superioară.

Dacă și tu ai pe cineva drag care este mare fan al brânzeturilor, un cadou ușor de realizat și cu care nu vei da greș este un coș plin cu sortimentele de brânză preferate. Pentru că, un iubitor de brânzeturi adevărat nu are niciodată prea multă brânză în casă, nu-i așa?

De aceea, specialiștii în lactate de la Fabrica Torockoi, ți-au pregătit câteva idei de coșuri cadou cu branzeturi maturate Torockoi. Iată cum poți pune alături mai multe tipuri de produse lactate pentru a crea un pachet special și personalizat, în funcție de gusturile celui care îi este oferit.

  • Coș cadou cu branzeturi maturate fine: primul pachet este destinat tuturor celor care apreciază gusturile fine și rafinamentul, atunci când vine vorba de brânzeturi. Pentru acest tip de persoană, cei de la Torockoi îți recomandă să pui într-un pachet frumos, următoarele brânzeturi și lactate: Brânză Floare de Colț, Brânză Maturată Apuseni, Brânză Maturată cu Nucă și Levănțică, Cașcaval Dalia, un Unt de casă Torockoi și o cremă de Brânză topită cu smântână, numai bună de întins pe o bucată de pâine prăjită.
  • Coș cadou cu branzeturi maturate aromante: La polul opus îți prezintă cel de-al doilea pachet, gândit întocmai pentru iubitorii de gusturi intense și arome tari. Pentru aceștia, se potrivesc de minune următoarele produse din portofoliul Torockoi: Brânza Maturată Premium Trascău, Puturoasă de Trascău, Parmezan de Trascău, Brânza Maturată cu Trufe, Brânza de Burduf și Smântână Fermentată. Toate aceste produse au în comun mirosul puternic și gustul intens, datorită procesului îndelungat de maturare.
  • Coș cadou cu branzeturi traditionale. Cel de-al treilea pachet este pentru toți cei pentru care gustul autentic românesc este mai presus de orice. În portofoliul Torockoi se regăsesc câteva produse care ne aduc aminte de bunătățile din ograda bunicilor, de aroma lactatelor din copilărie. În acest pachet, poți include următoarele produse Torockoi: Smânatâna Adevărată, Brânză de Burduf, Brânză proaspătă de vaci, Telemea și un pachet de Unt de Casa.

Acestea sunt doar câteva recomandările specialiștilor în brânzeturi de la fabrica din Colțești, jud. Alba, însă tu poți să-i surprinzi pe cei dragi cu oricare dintre produsele lactate Torockoi, pentru că toate sunt la fel de bune și calitative. În plus, până la sfârșitul lunii Decembrie, Fabrica de Produse Lactate Torockoi a pregătit iubitorilor de brânzeturi o ofertă specială: la o comandă de minim 150 de lei, vă aduc produsele lactate preferate direct casă, în Sibiu și la 10 km împrejur. Puteți consulta lista cu toate produsele în Oferta Speciala din secțiunea Blog de pe site-ul Torockoi, apoi le puteți comanda pe adresa de email comenzi@torockoi.ro sau la telefon/WhatsApp: 0735-536032 și 0726 391 777.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*